Meni
Your Cart

Vse o savnah RSS Feed

Po dolgem in napornem dnevu nas obisk savne sprosti in očisti naše telo ter okrepi imunski sistem. Vročina namreč telo pregreje, razširi pore v koži in pospeši delovanje ledvic, ki iz telesa izločajo strupene ter odpadne snovi. Izboljšajo se presnova, spanec in razpoloženje, očisti se koža – postane nežna in gladka, zmanjšata pa se tudi napetost ter stres, poveča pa se odpornost na prehladna ter virusna obolenja. Zagotavljamo vam, da se boste po savnanju počutili prerojeni in polni energije!

12 dec. Nasveti za prijetno in varno savnanje
Grega 0 180
Vstop v svet savnanja ni le pot do sprostitve, temveč tudi ključ do izboljšanega počutja in zdravja. Za vas smo pripravili nekaj nasvetov za varno, učinkovito in predvsem udobno uporabo savne.1. Pred prvim obiskom savne se je potrebno temeljito umiti in stuširati! Kasnejše umivanje s šamponi in mili..
21 maj Uporaba olj za savne
0 316
Savne ob pogosti uporabi lahko postanejo prava gojišča bacilov in bakterij. Najlažja, pa tudi zelo prijetna rešitev tega problema so eterična olja, ki jih lahko uporabimo. Ta ne samo sterilizirajo in očistijo savno, ampak pri tem poskrbijo še za prijeten in očiščujoč vonj.Eteričnih olj ne smemo d..
Prikazujem 1 do 2 od 2 (1 strani)