Meni
Your Cart

Oprema in sredstva za čiščenje bazena

Vzdrževanje bazena

Čiščenje bazena s specializirano opremo in sredstvi za enostavno pripravo ter vzdrževanje bazena bo veliko lažje in kvalitetnejše. Spomladansko čiščenje bazena, kakor tudi redno vzdrževanje bo hitro in enostavno opravljeno. V tej rubriki najdete vso potrebno opremo, kot so krtače za čiščenje bazenske folije, ročni ali avtomarski sesalec za bazen, mrežice in teleskopske palice ter sredstva za čiščenje bazena. Z izdelki za čiščenje bazena najpogosteje odstranjujemo vodni kamen in organske umazanije, ki se naberejo na robu bazena med kopalno sezono.

Značilnosti RA 6300 iQ:– “Sensor Nav System™” optimizira delovanje robota glede na konfiguracijo bazena – 4WD – pogon na štiri kolesa – primeren za stopnice in lagune – IQ sistem za nadzor preko pametne naprave; – patentiran sistem dvigovanja iz vode; – prikazuje kdaj je potrebno očistit ses..
1.891,00€
Brez DDV:1.550,00€
Značilnosti RA 6700 IQ: – “Sensor Nav System™” optimizira delovanje robota glede na konfiguracijo bazena – 4WD – pogon na štiri kolesa; – IQ sistem za nadzor preko pametne naprave; – daljinski nadzor preko aplikacije; – senzor za temperaturo (preko aplikacije); – patentiran sistem dvigovanja i..
2.122,80€
Brez DDV:1.740,00€
Bazenski sesalec Zodiac RC4400 popolnoma samodejno očisti celoten bazen - dno in stene. Primeren je za bazene velikosti do 12 x 6m, obloženih s folijo, keramiko, poliestrom, betonom, PVC,... in vseh oblik.Sesalec za bazen Zodiac RC 4400 je izpopolnjena različica zelo kvalitetnega robotskega ses..
1.415,20€
Brez DDV:1.160,00€
Bayrol Chlorifix - Hitrotopljiv klorov granulat Bayrol Chlorifix - Hitrotopljiv klorov granulat
Najbolje prodajano
Brand: Bayrol
Klor granulat za bazene se uporablja od prvem polnjenju bazena ali pa ob pojavljanju alg ali drugih težav z bazensko vodo. Učinkovita dezinfekcija je predpogoj za neoporečno vodo v bazenu. Če voda v bazenu ni bila ustrezno vzdrževana in so se v njej razvile alge in škodljivi mikroorganizmi, zato je&..
od 13,79€
Brez DDV:od 11,30€
Bordnet čistilo Bayrol Bordnet čistilo Bayrol
Najbolje prodajano
Brand: Bayrol
Bordnet je alkalično sredstvo za čiščenje roba bazena (vodne linije) in skimerja. Čistilo je dobavljivo v priročni embalaži z razpršilom, kar omogoča enostavno uporabo in nanos sredstva na površine bazena. Posebno čistilo je zelo učinkovito pri odstranjevanju mastnih ali sajastih oblog, ki se naredi..
od 7,56€
Brez DDV:od 6,20€
Calcinex - Sredstvo proti izločanju vodnega kamna Calcinex - Sredstvo proti izločanju vodnega kamna
Najbolje prodajano
Brand: Bayrol
Tekoče sredstvo Calcinex® preprečuje izločanje in kopičenje kalcija (vodni kamen) ter drugih kovin v bazenu. Calcinex je pH nevtralen, aktivna sestavina v sredstvu proti izločanju vodnega kamna pa skrbi, da se vodni kamen ne more nabirati na površinah baz..
od 12,81€
Brez DDV:od 10,50€
Čistilna gobica za enostavno čiščenje bazenov s PVC bazensko folijo. Primerna je tudi za čiščenje bazenov iz drugih umetnih mas, saj ne poškoduje površja bazena. Posebna površina odstranjuje tudi trdovratnejše madeže iz bazenskih površin, tako da jo lahko uporabljamo tudi za spomladansko čiščen..
od 7,32€
Brez DDV:od 6,00€
DECALCIT FILTER je čistilo za peščene filtre...
10,98€
Brez DDV:9,00€
DECALCIT SUPER je učinkovito čistilo za odstranjevanje apnenčastih oblog in usedlin v bazenu. - raztaplja trdovratne apnenčaste obloge in usedline ter umazanijo; - prijazen do materialov, zaradi vsebovane zaščite proti rji; - hitro učinkovit...
od 14,64€
Brez DDV:od 12,00€
Brand: Bayrol
Desalgin je tekoč algicid za preprečevanje rasti alg v bazenu. Koncentrat zavira razvoj alg ter z aktivnimi sredstvi pozitivno vpliva na čistočo vode v bazenu. Je povsem neškodljiv za kožo in ne vsebuje klora ali težkih kovin.Priporočljiva navodila za uporabo Desalgin sredstva za zašči..
od 8,05€
Brez DDV:od 6,60€
Desalgin Jet - zaščita pred algami Desalgin Jet - zaščita pred algami
Najbolje prodajano
Brand: Bayrol
Desalgin Jet tekočina je algicid za bazene, ki učinkovito preprečuje rast alg v bazenu. Dolgotrajno zavira razvoj alg in škodljivih mikroorganizmov. Desalgin Jet je kljub izredno visoki učinkovitosti povsem neškodljiv za kožo in se ne peni, zato je primeren tudi za zaščito p..
od 19,40€
Brez DDV:od 15,90€
Prikazujem 1 do 12 od 52 (5 strani)