Meni
Your Cart

Nasveti RSS Feed

15 sep. Zimski delovni čas
0 20
Cenjene stranke obveščamo, da s petkom, 16. 9. 2022 prehajamo na zimski delovni čas.Na voljo Vam bomo od ponedeljka do petka od 8:00 do 16:00 ure, med vikendi in prazniki pa bo poslovalnica zaprta.Veselimo se Vašega obiska!Ekipa Remax..
21 maj Kdaj menjati pesek v filtru?
0 321
Da bo vaš bazen zares čist in dobro vzdrževan je potrebno tudi redno menjavati pesek v vašem čistilnem filtru. Priporočamo, da pesek menjate vsaj vsakih pet let, seveda pa je pri tem potrebno upoštevati tudi samo obremenitev filtra. Obsikali smo že stranke, ki peska v filtru niso menjale že 20 ali v..
21 maj Uporaba olj za savne
0 103
Savne ob pogosti uporabi lahko postanejo prava gojišča bacilov in bakterij. Najlažja, pa tudi zelo prijetna rešitev tega problema so eterična olja, ki jih lahko uporabimo. Ta ne samo sterilizirajo in očistijo savno, ampak pri tem poskrbijo še za prijeten in očiščujoč vonj.Eteričnih olj ne smemo d..
21 maj Vodne fontane
0 106
Vodne fontane se pojavljajo na vedno več mestih v našem vsakdanu. Vidimo jih lahko na krožiščih, pred javnimi in poslovnimi stavbami, v parkih, zabaviščih, v nakupovalnih središčih, restavracijah in gostiščih ter nenazadnje v naših domovih.Lahko bi se vprašali kako to? In odgovor je preprost. Ljud..
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)