Meni
Your Cart

Nasveti RSS Feed

02 avg. Bazenska pregrinjala in pokrivala
Grega 0 184
Bazeni predstavljajo osrednji del mnogih domačih rajskih vrtov. Zagotavljajo osvežitev, rekreacijo in prostor za druženje. Da bi ohranili bazen v najboljšem stanju skozi vse letne čase, je ključnega pomena izbrati pravo bazensko pregrinjalo. V tem blogu bomo raziskali prednosti bazenskih pregrinjal ..
17 maj Klor za dezinfekcijo bazenske vode
Grega 0 230
Klor je ključen dejavnik pri vzdrževanju bazenske vode čiste, zdrave in varne za uporabo. O pomembnosti uravnane pH vrednosti  vode smo na blogu že govorili, tokrat pa poglejmo še razloge, zakaj je v bazenu pomemben klor.Razkuževanje: Klor je močan dezinfektor, ki ubija bakterije, viruse, glive in d..
14 apr. Poletni delovni čas
Grega 0 31
Cenjene stranke obveščamo, da s ponedeljkom, 17. 4. 2023 prehajamo na poletni delovni čas. Na voljo Vam bomo od ponedeljka do petka od 8:00 do 17:00 ure in ob sobotah od 8:00 do 12:00 ure. Ob nedeljah in praznikih bo poslovalnica zaprta.Veselimo se Vašega obiska!..
12 apr. Zakaj je pH vrednost vode tako pomembna?
Grega 0 197
Uravnotežena pH vrednost je ključnega pomena za ohranjanje čiste in zdrave vode v vašem bazenu in zagotavljanje prijetnega počutja ob kopanju. Vrednost pH vode v bazenu odraža kislost ali alkalnost (bazičnost) vode, ki se meri na lestvici od 0 do 14, pri čemer je vrednost 7 nevtralna. Če je pH nižji..
07 apr. Velikonočno voščilo
Grega 0 23
V kolektivu Remax vam želimo mirne in blagoslovljene velikonočne praznike...
04 apr. Vonj po
Grega 0 270
Vsi poznamo tisti značilni vonj po "kloru", ki nas pogosto zadane v nos, ko obiščemo javno kopališče. Ta vonj žal ne pomeni, da je v bazenu dovolj dezinfektorja ampak ravno obratno - prostega klora je premalo in to kar vonjate je pravzaprav kloramin.Marsikdo se po obisku bazena stušira, da s sebe sp..
28 mar. Pametni bazen
Grega 0 287
Pametni bazen je inovativna rešitev, ki združuje sodobno tehnologijo in udobje ter omogoča lastnikom bazenov boljši nadzor nad svojim bazenom. Pametni bazeni so opremljeni z različnimi senzorji in napravami, ki omogočajo spremljanje in nadzorovanje kakovosti vode, temperature vode, osvetlitve, filtr..
22 mar. Svetovni dan vode
Grega 0 146
Že od leta 1993 vsako leto 22. marca obeležujemo Svetovni dan vode, z namenom, da bi spodbudili zavedanje o pomenu vode in njene trajnostne uporabe. Vsako leto ima ta dan drugačno temo, povezano z vodo. Tema za leto 2023 je "Voda in podnebje - prilagajanje našemu novemu podnebnemu režimu".Voda je ed..
21 mar. Ogrevanje bazena
Grega 0 329
Kopanje v bazenu s toplo vodo je pravi užitek, medtem ko bazeni s hladno vodo večji del leta ostanejo osamljeni, nekateri pa jih celo označijo za slabo investicijo. To je seveda napačno mišljenje, saj z ogrevanjem bazenske vode lahko občutno podaljšamo kopalno sezono!Ogrevanje bazena je v celinskem ..
13 mar. Priprava bazena na sezono
Grega 0 328
Zima je mimo, kmalu pa bomo dočakali tudi pomlad in novo kopalno sezono! Naj se lepi in topli dnevi pričnejo!Topli dnevi pa pomenijo pravi čas za čiščenje in pripravo bazena na kopalno sezono. Tako čiščenje se priporoča proti koncu meseca aprila oz. glede na vreme. Kvaliteten zagon vam bo prihranil ..
07 feb. Obvestilo: Prešernov dan
Grega 0 37
Cenjene stranke obveščamo, da bo naša poslovalnica med kulturnim praznikom v sredo, 8. 2. 2023 zaprta.Na voljo Vam bomo zopet v četrtek, 9. 2. 2023. Hvala za razumevanje...
23 dec. Voščilo in kolektivni dopust
Grega 0 67
Želimo Vam srečne in mirne božične praznike, leto 2023 pa naj bo polno zdravja, smeha in uspehov!Tudi sami bomo praznike preživeli ob svojih bližnjih, zato bomo vrata poslovalnice 23. 12. 2022 ob 16:00 zaprli, zopet pa se vračamo 3. 1. 2023.Vaša Ekipa Remax ..
Prikazujem 1 do 12 od 17 (2 strani)