Meni
Your Cart

Dostava in plačila

Način in stroški

Za spletna naročila nad 50 € je dostava brezplačna, razen v primeru izdelkov, kjer se strošek dostave zaradi velike teže (nad 25 kg), volumna, ki presega mere evropalete (1200 mm x 800 mm x 2000 mm) ali pa statusa NBO (nevarne tekoče snovi) obračuna po ceniku dostave Pošte Slovenije. Stroški dostave in priprave izdelkov za dostavo so izpisani v postopku naročanja in so dokončni. V kolikor želite informacijo o stroških dostave in priprave tovrstnih izdelkov pred oddajo naročila nas pokličite na +386-(0)2-300-00-70. Dostavo vršimo preko Pošte Slovenije, ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan po obvestilu o odpremi. V primeru odsotnosti od doma vas bo paket čakal na vaši najbližji pošti. Artikle lahko prevzamete tudi osebno v našem prevzemnem mestu v Mariboru (Tržaška cesta 23).

Dostava

Artikli gredo na pot v najkrajšem možnem času (praviloma še isti dan, če je naročilo prejeto do 14. ure) in če so na zalogi v skladišču. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. Posebne zahteve lahko vpišete v polje "Opombe k vašemu naročilu" v postopku naročanja. Da bi naročene artikle lahko dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, pa lahko paket prevzamete na najbližji pošti. Artikle lahko prevzamete tudi osebno na sedežu podjetja REMAX d.o.o. v Mariboru na Tržaški cesti 23. Sproti vas bomo preko spletne trgovine in e-pošte obveščali o poteku naročila. 

Načini plačila

Ob naročilu boste takoj na vaš e-naslov takoj prejeli povzetek naročila, ki bo vseboval tudi podatek o dostavi, izbranem načinu plačila in vrednosti. Ob prevzemu pošiljke boste prejeli tudi račun v fizični obliki.
Na voljo so naslednji načini plačila:

  • z gotovino ob prevzemu;
  • z nakazilom na račun podjetja REMAX d.o.o. (po ponudbi/predračunu ali podatkih v spletni blagajni);
  • preko storitve PayPal