Meni
Your Cart

Dezinfekcija vode

Dezinfekcija vode

Redna Dezinfekcija bazenske vode je nujna za vzdrževanje čiste vode v bazenu. Različne nečistoče in bakterije lahko celo ogrozijo zdravje kopalcev. Bakterije so še posebej aktivno razmnožujejo pri višjih temperaturah (nad 20 stopinj C), zato je potrebno takrat redno izvajati Analizo vode in ustrezno dezinficirati vodo v bazenu. Za dezinfekcijo vode v bazenu lahko uporabite različna sredstva, kot so klor, aktivni kisik, brom ali postopek UV dezinfekcije.

Brand: Bayrol
Dezinfekcija bazenske vode z aktivnim kisikom - AktivatorAKTIVATOR AKTIVNEGA KISIKA uporabljamo skupaj z granulatom aktivnega kisika. Aktivator krepi učinek granulata aktivnega kisika in tako izboljša oksidacijo in dezinfekcijo vode.Metoda dezinfekcije vode z aktivnim kisikom je novejša meto..
21,84€
Brez DDV:17,90€
Brand: Bayrol
Dezinfekcija bazenske vode z aktivnim kisikomGRANULAT AKTIVNEGA KISIKA uporabljamo za dezinfekcijo vode. Za uspešno uporabo, ga moramo uporabiti skupaj z aktivatorjem aktivnega kisika.V paketu je 1 kg praška granulata aktivnega kisika.Metoda dezinfekcije vode z aktivnim kisikom je okolju var..
26,23€
Brez DDV:21,50€
AQUABROME SPA so bromove tablete za dezinfekcijo v whirlpoolih...
od 27,08€
Brez DDV:od 22,20€
Bayrol Chlorifix - Hitrotopljiv klorov granulat Bayrol Chlorifix - Hitrotopljiv klorov granulat
Najbolje prodajano
Brand: Bayrol
Klor granulat za bazene se uporablja od prvem polnjenju bazena ali pa ob pojavljanju alg ali drugih težav z bazensko vodo. Učinkovita dezinfekcija je predpogoj za neoporečno vodo v bazenu. Če voda v bazenu ni bila ustrezno vzdrževana in so se v njej razvile alge in škodljivi mikroorganizmi, zato je&..
od 13,79€
Brez DDV:od 11,30€
BAYROL CHLORILONG - Počasi topljive klorove tablete, 200g BAYROL CHLORILONG - Počasi topljive klorove tablete, 200g
Najbolje prodajano
Brand: Bayrol
Dezinfekcija bazenske vode z velikimi klor tabletami - Zakaj Chlorilong klor tableteRedna dezinfekcija bazenske vode preprečuje razvoj alg in škodljivih bakterij ter preprečuje motnost vode. Klorove tablete Chlorilong poskrbijo za redno in dolgotrajno dezinfekcijo vode, ki preprečuje napade škod..
od 50,26€
Brez DDV:od 41,20€
Brand: Bayrol
Da se v bazenu ne bi razvile alge, škodljive bakterije, ali pa bi voda postala motna, je potrebno vzdrževati nivo klora in/ali dodajati še druga sredstva. Multifunkcijske CHLORILONG ULTIMATE 7 tablete nam omogočajo, da se izognemo dodajanju različnih sredstev, saj ena sama tableta opravlja kar 7 fun..
od 77,96€
Brez DDV:od 63,90€
Plavajoči dozator klora za male in velike tablete...
od 3,54€
Brez DDV:od 2,90€
Soft & Easy 20m³ Soft & Easy 20m³
Najbolje prodajano
Brand: Bayrol
preprečujejo razvoj alg (algicid) in skrbijo za vzdrževanje kristalno čiste vode. Soft & Easy komponente se med seboj dopolnjujejo in tako krepijo delovanje posameznega sredstva. Posledično se to pozna pri povečanem efektu sredstev v primerjavi z ločenim dodajanjem posameznih izdelkov ..
od 75,03€
Brez DDV:od 61,50€
Brand: Bayrol
in vzdržuje čistost vode brez uporabe klora. Bayrol Soft & Easy granulat deluje na osnovi aktivnega kisika. Posamezni elementi sredstva se med seboj dopolnjujejo, kar krepi delovanje posameznega elementa in veča učinkovitost sredstva v primerjavi..
od 82,72€
Brez DDV:od 67,80€
Počasitopne 20g klorove tablete se uporabljajo za kloriranje bazenske vode od 7-10 dni. Imajo zelo podobno funkcijo in učinkovitost kot velike počasitopne klorove tablete Bayrol Chlorilong, le da so v obliki 20g tablet, primerne za manjše bazene ali whirlpoole. Za razliko od klor..
21,96€
Brez DDV:18,00€
Prikazujem 1 do 11 od 11 (1 strani)