Meni
Your Cart

Dezinfekcija vode z AKTIVNIM KISIKOM

Aktivni kisik

Granulat ali tekočina za dezinfekcijo bazenske vode z aktivnim kisikom je zaradi večje varnosti vedno bolj priljubljena oblika sredstva za vzdrževanje čistoče v bazenu med lastniki družinskih bazenov. Aktivni kisik ima sicer nižji dezinfekcijski učinek v primerjavi s klorom, a je veliko bolj priporočljiv za uporabo pri notranjih ali zaprtih bazenih. V primeru uporabe aktivnega kisika za dezinfekcijo vode v zunanjem bazenu, se zaradi povečanja učinka uporablja tudi UV sistem.

Brand: Bayrol
Dezinfekcija bazenske vode z aktivnim kisikom - AktivatorAKTIVATOR AKTIVNEGA KISIKA uporabljamo skupaj z granulatom aktivnega kisika. Aktivator krepi učinek granulata aktivnega kisika in tako izboljša oksidacijo in dezinfekcijo vode.Metoda dezinfekcije vode z aktivnim kisikom je novejša meto..
27,82€
Brez DDV:22,80€
Najnižja cena zanjih 30 dni: 27,82€
Brand: Bayrol
Dezinfekcija bazenske vode z aktivnim kisikomGRANULAT AKTIVNEGA KISIKA uporabljamo za dezinfekcijo vode. Za uspešno uporabo, ga moramo uporabiti skupaj z aktivatorjem aktivnega kisika.V paketu je 1 kg praška granulata aktivnega kisika.Metoda dezinfekcije vode z aktivnim kisikom je okolju var..
33,06€
Brez DDV:27,10€
Najnižja cena zanjih 30 dni: 33,06€
Brand: Bayrol
preprečujejo razvoj alg (algicid) in skrbijo za vzdrževanje kristalno čiste vode. Soft & Easy komponente se med seboj dopolnjujejo in tako krepijo delovanje posameznega sredstva. Posledično se to pozna pri povečanem efektu sredstev v primerjavi z ločenim dodajanjem posameznih izdelkov ..
od 87,84€
Brez DDV:od 72,00€
Najnižja cena zanjih 30 dni: od 87,84€
Brand: Bayrol
in vzdržuje čistost vode brez uporabe klora. Bayrol Soft & Easy granulat deluje na osnovi aktivnega kisika. Posamezni elementi sredstva se med seboj dopolnjujejo, kar krepi delovanje posameznega elementa in veča učinkovitost sredstva v primerjavi..
od 98,21€
Brez DDV:od 80,50€
Najnižja cena zanjih 30 dni: od 98,21€
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)