Meni
Your Cart

Čistilna sredstva

Čistilna sredstva
Brez čistilnih sredstev in preparatov se bazena žal ne da temeljito očistiti, da pa bi teh sredstev porabili čim manj je potrebno uporabljati kvalitetna čistila. Znamka Bayrol se ponaša z vrhunsko kvaliteto v bazenski tehniki med čistilnimi sredstvi in dezinfektorji, še zlasti ko se govori o čiščenju alg, bazenskega roba in vodnega kamna.
BORDNET - čistilo za površine Bayrol
Najbolje prodajano
Brand: Bayrol
Bordnet je alkalično sredstvo za čiščenje roba bazena (vodne linije) in skimerja. Čistilo je dobavljivo v priročni embalaži z razpršilom, kar omogoča enostavno uporabo in nanos sredstva na površine bazena. Posebno čistilo je zelo učinkovito pri odstranjevanju mastnih ali sajastih oblog, ki se naredi..
od 8,30€
Brez DDV:od 6,80€
Najnižja cena zanjih 30 dni: od 8,30€
Brand: Bayrol
DECALCIT FILTER je hitro učinkovito čistilo za peščene filtre. Redna uporaba granulata DECALCIT FILTER preprečuje zamašitev peščenega filtra z vodnim kamnom, hkrati pa poveča učinkovitost filtracije in izdelkov za nego vode. 10 % raztopino lahko uporabite tudi za odstranjevanje vodnega kamna s kartu..
10,98€
Brez DDV:9,00€
Najnižja cena zanjih 30 dni: 10,98€
Brand: Bayrol
DECALCIT SUPER je učinkovito čistilo na bazi kisline za odstranjevanje apnenčastih oblog in usedlin v bazenu.- raztaplja trdovratne apnenčaste obloge in usedline ter umazanijo;- prijazen do materialov, zaradi vsebovane zaščite proti rji;- hitro učinkovit...
od 17,81€
Brez DDV:od 14,60€
Najnižja cena zanjih 30 dni: od 4,76€
Prikazujem 1 do 3 od 3 (1 strani)