Meni
Your Cart

Plavalno masažni bazeni

Plavalno masažni bazeni

Plavalno-masažni bazen oz. Swim Spa je večji masažni bazen, ki poleg masaž in ostale opreme vključuje tudi protitočno napravo. Če radi v bazenu tako poležavate kot plavate je to prava izbira za vas!

Helios sodi med najboljše plavalno-masažne bazene na trgu. Masažni in plavalni del sta ločena, kar omogoča prilagajanje temperature za vsak del posebej. Tako je lahko voda v masažnem delu vroča, v plavalnem pa nižja in primernejša za trening. Bazen je opremljen s petimi naprednimi LX črpalkami, ki j..
0,00€
Brez DDV: 0,00€
Najnižja cena zanjih 30 dni: 0,00€
Eros sodi med bolj kompaktne plavalno-masažne bazene ponudnika Platinum Spas. Je popolna izbira za družine, ki rade aktivno preživljajo svoj prosti čas in se ob tem tudi zabavajo. Opremljen je s štirimi močnimi črpalkami, ki jih lahko usmerite na protitočni del, masažni del ali pa na "pol-pol".Eros ..
0,00€
Brez DDV: 0,00€
Najnižja cena zanjih 30 dni: 0,00€
Ares sodi med najkompaktnejše plavalno-masažne bazene na trgu, vključuje pa vso opremo, ki jo imajo večji bazeni. Je popolna izbira za družine, ki rade aktivno preživljajo svoj prosti čas in se ob tem tudi zabavajo. Opremljen je s štirimi močnimi črpalkami, ki jih lahko usmerite na protitočni del, m..
17.799,80€
Brez DDV: 14.590,00€
Najnižja cena zanjih 30 dni: 17.799,80€
Zelus sodi med najboljše plavalno-masažne bazene na trgu. Ponaša se z inovativno in kakovostno opremo, ekonomično porabo ter dostopno ceno. Bazen je opremljen s štirimi naprednimi LX črpalkami, ki jih lahko usmerite na protitočni del, masažni del ali pa na "pol-pol".V plavalnem delu se lahko preizku..
0,00€
Brez DDV: 0,00€
Najnižja cena zanjih 30 dni: 0,00€
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)