Meni
Your Cart

Sredstva za vzdrževanje bazenske vode

Vzdrževanje vode

Redno vzdrževanje bazena in bazenske vode je bistvenega pomena za ohranjanje čiste in neoporečne vode v vašem bazenu. Voda v bazenu mora ustrezati minimalnim higienskim standardom in biti ves čas uporabe bakteriološko čista. To dosežemo z rednim vzdrževanjem bazena in pravilno nego bazenske vode. Pravilno kemijsko ravnovesje vode ugotavljamo s sredstvi za analizo vode, ter ga ohranjamo tako, da v vodo dodajanjamo ustrezna stredstva za nego bazenske vode.

Brand: Bayrol
Dezinfekcija bazenske vode z aktivnim kisikom - AktivatorAKTIVATOR AKTIVNEGA KISIKA uporabljamo skupaj z granulatom aktivnega kisika. Aktivator krepi učinek granulata aktivnega kisika in tako izboljša oksidacijo in dezinfekcijo vode.Metoda dezinfekcije vode z aktivnim kisikom je novejša meto..
21,84€
Brez DDV:17,90€
Brand: Bayrol
Dezinfekcija bazenske vode z aktivnim kisikomGRANULAT AKTIVNEGA KISIKA uporabljamo za dezinfekcijo vode. Za uspešno uporabo, ga moramo uporabiti skupaj z aktivatorjem aktivnega kisika.V paketu je 1 kg praška granulata aktivnega kisika.Metoda dezinfekcije vode z aktivnim kisikom je okolju var..
26,23€
Brez DDV:21,50€
AQUABROME SPA so bromove tablete za dezinfekcijo v whirlpoolih...
od 27,08€
Brez DDV:od 22,20€
Bayrol Chlorifix - Hitrotopljiv klorov granulat Bayrol Chlorifix - Hitrotopljiv klorov granulat
Najbolje prodajano
Brand: Bayrol
Klor granulat za bazene se uporablja od prvem polnjenju bazena ali pa ob pojavljanju alg ali drugih težav z bazensko vodo. Učinkovita dezinfekcija je predpogoj za neoporečno vodo v bazenu. Če voda v bazenu ni bila ustrezno vzdrževana in so se v njej razvile alge in škodljivi mikroorganizmi, zato je&..
od 13,79€
Brez DDV:od 11,30€
BAYROL CHLORILONG - Počasi topljive klorove tablete, 200g BAYROL CHLORILONG - Počasi topljive klorove tablete, 200g
Najbolje prodajano
Brand: Bayrol
Dezinfekcija bazenske vode z velikimi klor tabletami - Zakaj Chlorilong klor tableteRedna dezinfekcija bazenske vode preprečuje razvoj alg in škodljivih bakterij ter preprečuje motnost vode. Klorove tablete Chlorilong poskrbijo za redno in dolgotrajno dezinfekcijo vode, ki preprečuje napade škod..
od 50,26€
Brez DDV:od 41,20€
Brezžični termometer z vodotesnim oddajnikom za merjenje temperature vode. Lastnosti: - prikaz temperature vode in temperature okolice; - prikaz ure; - maksimalna razdalija med oddajnikom in sprejemnikom je 30m; - sprejemnik lahko sprejme do tri različne oddajnike...
108,58€
Brez DDV:89,00€
Calcinex - Sredstvo proti izločanju vodnega kamna Calcinex - Sredstvo proti izločanju vodnega kamna
Najbolje prodajano
Brand: Bayrol
Tekoče sredstvo Calcinex® preprečuje izločanje in kopičenje kalcija (vodni kamen) ter drugih kovin v bazenu. Calcinex je pH nevtralen, aktivna sestavina v sredstvu proti izločanju vodnega kamna pa skrbi, da se vodni kamen ne more nabirati na površinah baz..
od 12,81€
Brez DDV:od 10,50€
Brand: Bayrol
Da se v bazenu ne bi razvile alge, škodljive bakterije, ali pa bi voda postala motna, je potrebno vzdrževati nivo klora in/ali dodajati še druga sredstva. Multifunkcijske CHLORILONG ULTIMATE 7 tablete nam omogočajo, da se izognemo dodajanju različnih sredstev, saj ena sama tableta opravlja kar 7 fun..
od 77,96€
Brez DDV:od 63,90€
Brand: Bayrol
Desalgin je tekoč algicid za preprečevanje rasti alg v bazenu. Koncentrat zavira razvoj alg ter z aktivnimi sredstvi pozitivno vpliva na čistočo vode v bazenu. Je povsem neškodljiv za kožo in ne vsebuje klora ali težkih kovin.Priporočljiva navodila za uporabo Desalgin sredstva za zašči..
od 8,05€
Brez DDV:od 6,60€
Desalgin Jet - zaščita pred algami Desalgin Jet - zaščita pred algami
Najbolje prodajano
Brand: Bayrol
Desalgin Jet tekočina je algicid za bazene, ki učinkovito preprečuje rast alg v bazenu. Dolgotrajno zavira razvoj alg in škodljivih mikroorganizmov. Desalgin Jet je kljub izredno visoki učinkovitosti povsem neškodljiv za kožo in se ne peni, zato je primeren tudi za zaščito p..
od 19,40€
Brez DDV:od 15,90€
Tekočina za ročni analizator vode na kapljice. V kompletu sta tekočini za merjenje pH-ja (PHENOL RED) in prostega klora (OTO). Pakirano po 20ml...
3,54€
Brez DDV:2,90€
pH MINUS 22kg - domestic: TEKOČINA ZA ZNIŽEVANJE pH VREDNOSTI pH MINUS 22kg - domestic: TEKOČINA ZA ZNIŽEVANJE pH VREDNOSTI
Najbolje prodajano
Brand: Bayrol
Tekoči pH-Minus je tekočina za zniževanje pH vrednosti in stabilizacijo bazenske vode v sistemih izključno z dozirnimi napravami. pH vrednost vode vpliva na učinkovitost ostalih sredstev za vzdrževanje vode. Pred uporabo teh sredstev moramo zagotoviti idealno pH vrednost vode, ki se giblje med ..
29,89€
Brez DDV:24,50€
Prikazujem 1 do 12 od 37 (4 strani)