Meni
Your Cart

Dezinfekcija vode s KLOROM

Klor

Klorove tablete in klorov granulat spadajo med najpogosteje uporabljena sredstva za dezinfekcijo vode. Hitro topliv klorov granulat se pogosto uporablja za hitro vzpostavitev normalnega stanja v bazenu ob pojavu alg, medtem ko se počasi topljive klorove tablete uporabljajo za vzdrževanje čistoče bazenske vode in redno dezinfekcijo. Za enostavno uporabo je klorov granulat dobavljiv v obliki praška ali dozirnih vrečkah. Klorove tablete so v dveh velikostih: male klorove tablete in velike tablete klora. Sredstva za dezinfekcijo s vode s klorom vse tudi druge kemikalije, ki v bazenu uničujejo bakterije in alge.

Bayrol Chlorifix - Hitrotopljiv klorov granulat Bayrol Chlorifix - Hitrotopljiv klorov granulat
Najbolje prodajano
Brand: Bayrol
Klor granulat za bazene se uporablja od prvem polnjenju bazena ali pa ob pojavljanju alg ali drugih težav z bazensko vodo. Učinkovita dezinfekcija je predpogoj za neoporečno vodo v bazenu. Če voda v bazenu ni bila ustrezno vzdrževana in so se v njej razvile alge in škodljivi mikroorganizmi, zato je&..
od 14,88€
Brez DDV:od 12,20€
Najnižja cena zanjih 30 dni: od 14,88€
CHLORILONG - Počasi topne klorove tablete CHLORILONG - Počasi topne klorove tablete
Najbolje prodajano
Brand: Bayrol
Dezinfekcija bazenske vode z velikimi klor tabletami - Zakaj Chlorilong klor tableteRedna dezinfekcija bazenske vode preprečuje razvoj alg in škodljivih bakterij ter preprečuje motnost vode. Klorove tablete Chlorilong poskrbijo za redno in dolgotrajno dezinfekcijo vode, ki preprečuje napade škod..
od 56,12€
Brez DDV:od 46,00€
Najnižja cena zanjih 30 dni: od 56,12€
Brand: Bayrol
Da se v bazenu ne bi razvile alge, škodljive bakterije, ali pa bi voda postala motna, je potrebno vzdrževati nivo klora in/ali dodajati še druga sredstva. Multifunkcijske CHLORILONG POWER 5 tablete nam omogočajo, da se izognemo dodajanju različnih sredstev, saj ena sama tableta opravlja kar 5 funkci..
od 20,74€
Brez DDV:od 17,00€
Najnižja cena zanjih 30 dni: od 20,74€
Brand: Bayrol
Da se v bazenu ne bi razvile alge, škodljive bakterije, ali pa bi voda postala motna, je potrebno vzdrževati nivo klora in/ali dodajati še druga sredstva. Multifunkcijske CHLORILONG ULTIMATE 7 tablete nam omogočajo, da se izognemo dodajanju različnih sredstev, saj ena sama tableta opravlja kar 7 fun..
od 89,67€
Brez DDV:od 73,50€
Najnižja cena zanjih 30 dni: od 89,67€
Brand: Pentair
Plavajoči dozator klora za male in velike tablete...
od 3,90€
Brez DDV:od 3,20€
Najnižja cena zanjih 30 dni: od 3,90€
Brand: Bayrol
Počasitopne 20g klorove tablete se uporabljajo za kloriranje bazenske vode od 7-10 dni. Imajo zelo podobno funkcijo in učinkovitost kot velike počasitopne klorove tablete Bayrol Chlorilong, le da so v obliki 20g tablet, primerne za manjše bazene ali whirlpoole. Za razliko od klor..
24,64€
Brez DDV:20,20€
Najnižja cena zanjih 30 dni: 24,64€
Prikazujem 1 do 8 od 8 (1 strani)