Meni
Your Cart

Dezinfekcija vode s KLOROM

Klor

Klorove tablete in klorov granulat spadajo med najpogosteje uporabljena sredstva za dezinfekcijo vode. Hitro topliv klorov granulat se pogosto uporablja za hitro vzpostavitev normalnega stanja v bazenu ob pojavu alg, medtem ko se počasi topljive klorove tablete uporabljajo za vzdrževanje čistoče bazenske vode in redno dezinfekcijo. Za enostavno uporabo je klorov granulat dobavljiv v obliki praška ali dozirnih vrečkah. Klorove tablete so v dveh velikostih: male klorove tablete in velike tablete klora. Sredstva za dezinfekcijo s vode s klorom vse tudi druge kemikalije, ki v bazenu uničujejo bakterije in alge.

Bayrol Chlorifix - Hitrotopljiv klorov granulat Bayrol Chlorifix - Hitrotopljiv klorov granulat
Najbolje prodajano
Brand: Bayrol
Klor granulat za bazene se uporablja od prvem polnjenju bazena ali pa ob pojavljanju alg ali drugih težav z bazensko vodo. Učinkovita dezinfekcija je predpogoj za neoporečno vodo v bazenu. Če voda v bazenu ni bila ustrezno vzdrževana in so se v njej razvile alge in škodljivi mikroorganizmi, zato je&..
od 14,88€
Brez DDV:od 12,20€
Najnižja cena zanjih 30 dni: od 14,88€
Brand: Bayrol
Da se v bazenu ne bi razvile alge, škodljive bakterije, ali pa bi voda postala motna, je potrebno vzdrževati nivo klora in/ali dodajati še druga sredstva. Multifunkcijske CHLORILONG POWER 5 tablete nam omogočajo, da se izognemo dodajanju različnih sredstev, saj ena sama tableta opravlja kar 5 funkci..
od 20,74€
Brez DDV:od 17,00€
Najnižja cena zanjih 30 dni: od 20,74€
Brand: Pentair
Plavajoči dozator klora za male in velike tablete...
od 3,90€
Brez DDV:od 3,20€
Najnižja cena zanjih 30 dni: od 3,90€
Klor granulat se uporablja za zagon, sunkovito in šok kloriranje bazenske vode. Primeren je za vse trdote vode, je pH nevtralen, stabiliziran in hitro topen...
15,25€
Brez DDV:12,50€
Najnižja cena zanjih 30 dni: 15,25€
Klor granulat se uporablja za zagon, sunkovito in šok kloriranje bazenske vode. Primeren je za vse trdote vode, je pH nevtralen, stabiliziran in hitro topen...
48,96€
Brez DDV:40,13€
Najnižja cena zanjih 30 dni: 48,96€
Brand: Bayrol
Počasitopne 20g klorove tablete se uporabljajo za kloriranje bazenske vode od 7-10 dni. Imajo zelo podobno funkcijo in učinkovitost kot velike počasitopne klorove tablete Bayrol Chlorilong, le da so v obliki 20g tablet, primerne za manjše bazene ali whirlpoole. Za razliko od klor..
24,64€
Brez DDV:20,20€
Najnižja cena zanjih 30 dni: 24,64€
Brand: Bayrol
Hitro topne klorove tablete za bazene Bayrol Chloriklar se uporabljajo od prvem polnjenju bazena ali pa ob pojavljanju alg ali drugih težav z bazensko vodo. Učinkovita dezinfekcija je predpogoj za neoporečno vodo v bazenu. Če voda v bazenu ni bila ustrezno vzdrževana in so se v njej razvile alge in ..
52,46€
Brez DDV:43,00€
Najnižja cena zanjih 30 dni: 44,59€
Prikazujem 1 do 9 od 9 (1 strani)