Meni
Your Cart

pH minus in pH plus za bazen

Uravnavanje pH

pH vrednost vode močno vpliva na druge elemente v vodi, zato je redna analiza vode in uravnavanje vrednosti pH zelo pomembna.

Uravnavanje pH vrednosti je prvi korak pri vzdrževanju vode v bazenih
Preden začnemo z dodajanjem drugih sredstev za vzdrževanje bazenske vode, je potrebno najprej vzpostaviti pH vrednost vode v območju med 7,0 in 7,4. Če je ph vrednost vode pod 7,0 je voda kisla, pri preseženi pH vrednosti pa lahko pride do draženja kože in pekočih oči. Pri uravnani pH vrednosti vode, bodo tudi ostala sredstva za vzdrževanje vode dosegla svoj maksimalen učinek, zato bo njihova poraba manjša.

pH MINUS 22kg - domestic: TEKOČINA ZA ZNIŽEVANJE pH VREDNOSTI pH MINUS 22kg - domestic: TEKOČINA ZA ZNIŽEVANJE pH VREDNOSTI
Najbolje prodajano
Brand: Bayrol
Tekoči pH-Minus je tekočina za zniževanje pH vrednosti in stabilizacijo bazenske vode v sistemih izključno z dozirnimi napravami. pH vrednost vode vpliva na učinkovitost ostalih sredstev za vzdrževanje vode. Pred uporabo teh sredstev moramo zagotoviti idealno pH vrednost vode, ki se giblje med ..
29,89€
Brez DDV:24,50€
Uravnavanje pH vrednosti vode v bazenupH-PLUS je alkalni prah v obliki granulata za zviševanje pH vrednosti vode v bazenu. Pred nadaljnimi postopki vzdrževanja vode (dodajanje sredstev za vzdrževanje vode, npr. klor, algicid,...) morate zagotoviti idealno pH vrednost vo..
od 8,30€
Brez DDV:od 6,80€
Uravnava pH vrednost vode - izključno za sisteme z dozirnimi napravamiTekoči Bayrol pH-plus je alkalna tekočina za višanje pH vrednosti bazenske vode v sistemih izključno z dozirnimi napravami. pH vrednost vode močno vpliva na učinkovitost ostalih sredstev za vzdrževanje vod..
od 53,92€
Brez DDV:od 44,20€
pH- Minus granulat pH- Minus granulat
Najbolje prodajano
Brand: Bayrol
Uravnavanje pH vrednosti vode v bazenu:pH- Minus je granulat za zniževanje pH vrednosti bazenske vode. Vrednost pH med 7,0-7,4 je predpogoj za učinkovito dezinfekcijo vode. Lastnosti pH- Minus granulata:- enostavna uporaba;- hitro topljiv;- visoka kemična čistost;- v nasprotju s solno kislino p..
od 8,42€
Brez DDV:od 6,90€
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)