Meni
Your Cart

Prezimovanje bazena

Prezimovanje bazena

V času neuporabe bazena je potrebno bazen ustrezno zaščititi, še posebej velja to po končani kopalni sezoni za zunanje bazene. Bazen je potrebno pripraviti na prezimovanje. V tej kategoriji smo zbrali opremo in sredstva, ki se uporabljajo za prezimovanje bazena, tako da bo vaš bazen in bazenska tehnika brez težav prezimil do naslednje kopalne sezone. Najbolj optimalni čas za pripravo bazena na prezimovanje je, ko se temperatura vode giblje med 4 in 7°C, vsekakor pa pred prvo zmrzaljo, ki že lahko poškoduje vitalne dele bazena!

Kompenzator ledu preprečuje nastajanje mehanskih poškodb v zimskem obdobju. Je 0,5m dolga plastična posoda, ki je v spodnjem delu napolnjena s peskom, v zgornjem delu pa je zrak...
9,89€
Brez DDV:8,11€
Najnižja cena zanjih 30 dni: 9,89€
Brand: Bayrol
PURIPOOL SUPER je sredstvo za prezimovanje bazenov na prostem. Sredstvo preprečuje odlaganje vodnega kamna na stene in dno bazena ter poenostavi čiščenje bazena spomladi. Brez fosfatov, torej ne vnaša dodatne hrane za alge v bazen in je pH nevtralen. Pri uporabi Puripool Super NI potrebno spomladi m..
od 16,35€
Brez DDV:od 13,40€
Najnižja cena zanjih 30 dni: od 16,35€
Zimska zaščitni čep za usmernike povratne vode, sesalne šobe in šobe za avtomatski dotok vode. Vsak čep ima vijak iz nerjavečega jekla. Krilna matica omogoča lažje privijanje. Velikost 2 coli ali 1 cola in pol...
od 7,93€
Brez DDV:od 6,50€
Najnižja cena zanjih 30 dni: od 5,49€
Bazensko ZAŠČITNO PREGRINJALO je namenjeno prekrivanju bazenov izven kopalne sezone. Izdelano je iz kvalitetne armirane PVC folije v različnih barvah. Zaradi prečnih nosilcev in močnega vpetja ščiti pred padci v bazen. Prav tako ščiti bazen pred zunanjim onesnaženjem ter dopušča največ do 20cm suheg..
0,00€
Brez DDV:0,00€
Najnižja cena zanjih 30 dni: 0,00€
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)