Meni
Your Cart

Preprečevanje alg

Preprečevanje alg

Alge v bazenu nudijo podlago za razvoj škodljivih mikroorganizmov zato jih je potrebno odstraniti z izdelki za preprečevanje alg. Alge lahko sčasoma postanejo odporne na klor, kar pomeni da jih konvencionalna dezinfekcija s klorom ne uniči. Algicidi so tekoča sredstva, ki se uporabljajo za preprečevanje in odstranjevanje alg v bezenih. Algicidi nižjega cenovnega ranga se v klorirani vodi lahko rahlo penijo, medtem ko se kakovostnejši izdelki za preprečevanje alg v bazenu ne penijo. Pri nas sta na voljo obe verziji vrhunskega proizvajalca bazenske kemije Bayrol

Desalgin - zaščita proti algam
Najbolje prodajano
Brand: Bayrol
Desalgin je tekoč algicid za preprečevanje rasti alg v bazenu. Koncentrat zavira razvoj alg ter z aktivnimi sredstvi pozitivno vpliva na čistočo vode v bazenu. Je povsem neškodljiv za kožo in ne vsebuje klora ali težkih kovin.Priporočljiva navodila za uporabo Desalgin sredstva za zašči..
od 9,52€
Brez DDV:od 7,80€
Najnižja cena zanjih 30 dni: od 9,52€
Desalgin Jet - zaščita pred algami  v bazenih z animacijami Desalgin Jet - zaščita pred algami  v bazenih z animacijami
Najbolje prodajano
Brand: Bayrol
Desalgin Jet tekočina je algicid za bazene, ki učinkovito preprečuje rast alg v bazenu. Dolgotrajno zavira razvoj alg in škodljivih mikroorganizmov. Desalgin Jet je kljub izredno visoki učinkovitosti povsem neškodljiv za kožo in se ne peni, zato je primeren tudi za zaščito p..
od 19,40€
Brez DDV:od 15,90€
Najnižja cena zanjih 30 dni: od 19,40€
Prikazujem 1 do 2 od 2 (1 strani)