Meni
Your Cart

Preprečevanje alg

Preprečevanje alg

Alge v bazenu nudijo podlago za razvoj škodljivih mikroorganizmov zato jih je potrebno odstraniti z izdelki za preprečevanje alg. Alge lahko sčasoma postanejo odporne na klor, kar pomeni da jih s dezinfekcija s klorom ne uniči. Algicidi so tekoča sredstva, ki se uporabljajo za preprečevanje in odstranjevanje alg v bezenih. Algicidi nižjega cenovnega ranga se v klorirani vodi lahko rahlo penijo, medtem ko se kakovostnejši izdelki za preprečevanje alg v bazenu ne penijo.

Brand: Bayrol
Dezinfekcija bazenske vode z aktivnim kisikom - AktivatorAKTIVATOR AKTIVNEGA KISIKA uporabljamo skupaj z granulatom aktivnega kisika. Aktivator krepi učinek granulata aktivnega kisika in tako izboljša oksidacijo in dezinfekcijo vode.Metoda dezinfekcije vode z aktivnim kisikom je novejša meto..
21,84€
Brez DDV:17,90€
Brand: Bayrol
Dezinfekcija bazenske vode z aktivnim kisikomGRANULAT AKTIVNEGA KISIKA uporabljamo za dezinfekcijo vode. Za uspešno uporabo, ga moramo uporabiti skupaj z aktivatorjem aktivnega kisika.V paketu je 1 kg praška granulata aktivnega kisika.Metoda dezinfekcije vode z aktivnim kisikom je okolju var..
26,23€
Brez DDV:21,50€
AQUABROME SPA so bromove tablete za dezinfekcijo v whirlpoolih...
od 27,08€
Brez DDV:od 22,20€
Bayrol Chlorifix - Hitrotopljiv klorov granulat Bayrol Chlorifix - Hitrotopljiv klorov granulat
Najbolje prodajano
Brand: Bayrol
Klor granulat za bazene se uporablja od prvem polnjenju bazena ali pa ob pojavljanju alg ali drugih težav z bazensko vodo. Učinkovita dezinfekcija je predpogoj za neoporečno vodo v bazenu. Če voda v bazenu ni bila ustrezno vzdrževana in so se v njej razvile alge in škodljivi mikroorganizmi, zato je&..
od 13,79€
Brez DDV:od 11,30€
BAYROL CHLORILONG - Počasi topljive klorove tablete, 200g BAYROL CHLORILONG - Počasi topljive klorove tablete, 200g
Najbolje prodajano
Brand: Bayrol
Dezinfekcija bazenske vode z velikimi klor tabletami - Zakaj Chlorilong klor tableteRedna dezinfekcija bazenske vode preprečuje razvoj alg in škodljivih bakterij ter preprečuje motnost vode. Klorove tablete Chlorilong poskrbijo za redno in dolgotrajno dezinfekcijo vode, ki preprečuje napade škod..
od 50,26€
Brez DDV:od 41,20€
Brand: Bayrol
Da se v bazenu ne bi razvile alge, škodljive bakterije, ali pa bi voda postala motna, je potrebno vzdrževati nivo klora in/ali dodajati še druga sredstva. Multifunkcijske CHLORILONG ULTIMATE 7 tablete nam omogočajo, da se izognemo dodajanju različnih sredstev, saj ena sama tableta opravlja kar 7 fun..
od 77,96€
Brez DDV:od 63,90€
Brand: Bayrol
Desalgin je tekoč algicid za preprečevanje rasti alg v bazenu. Koncentrat zavira razvoj alg ter z aktivnimi sredstvi pozitivno vpliva na čistočo vode v bazenu. Je povsem neškodljiv za kožo in ne vsebuje klora ali težkih kovin.Priporočljiva navodila za uporabo Desalgin sredstva za zašči..
od 8,05€
Brez DDV:od 6,60€
Desalgin Jet - zaščita pred algami Desalgin Jet - zaščita pred algami
Najbolje prodajano
Brand: Bayrol
Desalgin Jet tekočina je algicid za bazene, ki učinkovito preprečuje rast alg v bazenu. Dolgotrajno zavira razvoj alg in škodljivih mikroorganizmov. Desalgin Jet je kljub izredno visoki učinkovitosti povsem neškodljiv za kožo in se ne peni, zato je primeren tudi za zaščito p..
od 19,40€
Brez DDV:od 15,90€
Brand: Bayrol
PURIPOOL SUPER je sredstvo za prezimovanje bazenov na prostem. Sredstvo preprečuje nastajanje alg. Pri uporabi Puripool Super NI potrebno spomladi menjati vode v bazenu...
od 12,20€
Brez DDV:od 10,00€
Soft & Easy 20m³ Soft & Easy 20m³
Najbolje prodajano
Brand: Bayrol
preprečujejo razvoj alg (algicid) in skrbijo za vzdrževanje kristalno čiste vode. Soft & Easy komponente se med seboj dopolnjujejo in tako krepijo delovanje posameznega sredstva. Posledično se to pozna pri povečanem efektu sredstev v primerjavi z ločenim dodajanjem posameznih izdelkov ..
od 75,03€
Brez DDV:od 61,50€
Brand: Bayrol
in vzdržuje čistost vode brez uporabe klora. Bayrol Soft & Easy granulat deluje na osnovi aktivnega kisika. Posamezni elementi sredstva se med seboj dopolnjujejo, kar krepi delovanje posameznega elementa in veča učinkovitost sredstva v primerjavi..
od 82,72€
Brez DDV:od 67,80€
Prikazujem 1 do 11 od 11 (1 strani)