Meni
Your Cart

Motna voda - kosmičenje

Motna voda - kosmičenje

V bazenu lahko postane voda motna tudi kljub redni in zadostni dezinfekciji vode s klorom ali aktivnim kisikom. Filter ne more iz vode izločiti mikronskih delcev umazanije, zato voda v bazenu postane motna. Produkti za čiščenje motne vode v  bazenu s postopkom flokulacije-kosmičenja zgostijo drobno umazanijo, tako da jih filter lahko zadrži in izloči iz vode. Po postopku vzdrževanja bazena s sredstvi za čiščenje motne vode bo voda zopet kristalno čista. 

Brand: Bayrol
Da se v bazenu ne bi razvile alge, škodljive bakterije, ali pa bi voda postala motna, je potrebno vzdrževati nivo klora in/ali dodajati še druga sredstva. Multifunkcijske CHLORILONG ULTIMATE 7 tablete nam omogočajo, da se izognemo dodajanju različnih sredstev, saj ena sama tableta opravlja kar 7 fun..
od 77,96€
Brez DDV:od 63,90€
Brand: Bayrol
 Bayrol Quickflock Automatic Plus je tekočina za bistrenje vode. Tekoče flokulacijsko sredstvo z nepenečim algicidom za avtomatski dozirni sistem FLOCKMATIC. Neagresivno delovanje preprečuje razbarvanje bazenske površine ali las kopalcev, hkrati pa s postopkom kosmičenja omogoči ..
84,42€
Brez DDV:69,20€
Brand: Bayrol
Tekočina za bistrenje vode Quickflock Liquid je tekoče flokulacijsko sredstvo, ki s postopkom kosmičenja omogoča čiščenje izredno drobnih delcev v vodi. Bayrol Quicflock Liquid vsebuje tudi nepeneč algicid in je primeren za uporabo z avtomatskim dozirnim sistemom FLOCKMATIC VARIO..
34,89€
Brez DDV:28,60€
Soft & Easy 20m³ Soft & Easy 20m³
Najbolje prodajano
Brand: Bayrol
preprečujejo razvoj alg (algicid) in skrbijo za vzdrževanje kristalno čiste vode. Soft & Easy komponente se med seboj dopolnjujejo in tako krepijo delovanje posameznega sredstva. Posledično se to pozna pri povečanem efektu sredstev v primerjavi z ločenim dodajanjem posameznih izdelkov ..
od 75,03€
Brez DDV:od 61,50€
Brand: Bayrol
in vzdržuje čistost vode brez uporabe klora. Bayrol Soft & Easy granulat deluje na osnovi aktivnega kisika. Posamezni elementi sredstva se med seboj dopolnjujejo, kar krepi delovanje posameznega elementa in veča učinkovitost sredstva v primerjavi..
od 82,72€
Brez DDV:od 67,80€
Brand: Bayrol
SUPERFLOCK kartuše s flokulantom za bistrenje vode so še posebej primerne za dezinfekcijo bazena z aktivnim kisikom. Bayrol Superflock kartuše se uporabljajo samo v sistemih s peščenim filtrom saj uničujejo tudi železne in bakrene obloge na bazenu.Embalaža: V škatli je 8 kar..
21,84€
Brez DDV:17,90€
Superklar 0,5l Superklar 0,5l
Najbolje prodajano
Brand: Bayrol
. Superklar tekočina bo s postopkom kosmičenja v nekaj urah zgostila vse majhne delce, ki jih bo nato filter odstranil iz vode.  Superklar Superklar je koncentrirana tekočina, ki za odstranjevanje drobnih delcev umazanije iz vode v bazenu spomočjo flokulacije razjasni in skrista..
9,64€
Brez DDV:7,90€
Prikazujem 1 do 7 od 7 (1 strani)