Meni
Your Cart

Motna voda - kosmičenje

Motna voda - kosmičenje

V bazenu lahko postane voda motna tudi kljub redni in zadostni dezinfekciji vode s klorom ali aktivnim kisikom. Filter ne more iz vode izločiti mikronskih delcev umazanije, zato voda v bazenu postane motna. Produkti za čiščenje motne vode v  bazenu s postopkom flokulacije-kosmičenja zgostijo drobno umazanijo, tako da jih filter lahko zadrži in izloči iz vode. Po postopku vzdrževanja bazena s sredstvi za čiščenje motne vode bo voda zopet kristalno čista. 

Brand: Bayrol
 Bayrol Quickflock Automatic Plus je tekočina za bistrenje vode. Tekoče flokulacijsko sredstvo z nepenečim algicidom za avtomatski dozirni sistem FLOCKMATIC. Neagresivno delovanje preprečuje razbarvanje bazenske površine ali las kopalcev, hkrati pa s postopkom kosmičenja omogoči ..
84,42€
Brez DDV: 69,20€
Brand: Bayrol
Tekočina za bistrenje vode Quickflock Liquid je tekoče flokulacijsko sredstvo, ki s postopkom kosmičenja omogoča čiščenje izredno drobnih delcev v vodi. Bayrol Quicflock Liquid vsebuje tudi nepeneč algicid in je primeren za uporabo z avtomatskim dozirnim sistemom FLOCKMATIC VARIO..
34,89€
Brez DDV: 28,60€
Brand: Bayrol
SUPERFLOCK kartuše s flokulantom za bistrenje vode so še posebej primerne za dezinfekcijo bazena z aktivnim kisikom. Bayrol Superflock kartuše se uporabljajo samo v sistemih s peščenim filtrom saj uničujejo tudi železne in bakrene obloge na bazenu.Embalaža: V škatli je 8 kar..
21,84€
Brez DDV: 17,90€
Superklar 0,5l
Najbolje prodajano
Brand: Bayrol
Superklar tekočina bo s postopkom kosmičenja v nekaj urah zgostila vse majhne delce, ki jih bo nato filter odstranil iz vode.  Superklar Superklar je koncentrirana tekočina, ki z odstranjevanjem drobnih delcev umazanije iz vode v bazenu s pomočjo flokulacije razjasni in skristal..
9,64€
Brez DDV: 7,90€
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)