Ko govorimo o sprostitvi in razvajanju ne smemo pozabiti na izkušnjo kakovostne masaže v wellnessu. USSPA popelje vašo sprostitev na povsem novo raven s paleto inovativnih masažnih tehnik, ki jih vključujejo njihovi masažni bazeni. V tem blogu bomo spoznali vrste teh masaž in osvežujoče koristi, ki jih prinašajo.


1. ShiatsuComplex iN: Ravnovesje energijskega pretoka

Shiatsu Complex je masaža, ki sledi načelom japonskega shiatsuja. Sestavljena je iz sistema direktnih curkov, ki pritiskajo na shiatsu točke v območju yang meridiana - kanala, po katerem pretaka energija po telesu. Gre za uporabo simetričnega pritiska, kjer se odvečna energija razprši in se dovaja na mesta, kjer je primanjkuje. Namen masaže je uravnovesiti desno in levo stran, vzpostaviti ravnovesje, harmonijo in zdravje.


2. HammamComplex iN: Simulacija turške masaže

Hammami ali turške kopeli imajo 3 cilje - sprostitev, osvežitev in krepitev zdravja. Ta masažni sistem simulira tradicionalno turško masažo hrbta, in tako ustvarja občutek lahkotnosti in vas napolni s svežo energijo.


3. FanComplex iN: Tradicionalna »fan« masaža

Z uporabo rotacijskih masažnih šob ta sistem posnema tradicionalno masažno tehniko s pahljačo. Gre za sproščujočo masažo, ki jo dosežemo s krožnimi gibi, njen glavni namen pa je sprostitev večjih hrbtnih mišic.


4. XComplex iN: Masaža najbolj obremenjenih delov hrbta

XComplex se osredotoča na spodnji, najbolj obremenjeni del hrbta. Te masažne šobe so razporejene v obliki križa in poleg mišic spodnjega dela hrbta sproščajo tudi tiste, ki so najbolj prispevajo k pravilni drži telesa. 


5. LegComplex iN: Celovita masaža nog

LegComplex nam postreže z ultimativno masažno spodnjega dela telesa. Kombinacija direktnih šob omogoča masažo od zadnjice, preko meč in do podplatov. Stimulacija refleksnih točk na podplatih dodatno sprošča in zmanjšuje stres.


6. FrontComplex iN: Pogosto pozabljene mišične skupine

Medtem ko se drugi masažni bazeni na trgu osredotočajo le na hrbtni del telesa, so pri USSPA dali poudarek tudi na pogosto zanemarjenih mišičnih skupinah: Stegenske mišice, ki so vsakodnevno (in ne le med športom!) podvržene precejšnjim obremenitvam. FrontComplex tako omogoča globoko masažno stegenskih in ostalih mišic na sprednjem delu noge.


Razvajajte se in doživite maksimalno sprostitev z masažnimi tehnikami v whirlpoolih USSPA. Vsaka tehnika predstavlja vrhunsko doživetje in poskrbi za masažno vratu, hrbta, spodnjega dela telesa in še marsikaj.

Za popolno harmonijo med telesom in dušo vam priporočamo USSPA - kjer sprostitev postane umetnost življenja!