Meni
Your Cart

Hayward

Hayward je je na tržišču prisoten že več kot 45 let in je znan po proizvodnji bazenske opreme za domače bazene. Proizvodnja je usmerjena k zagotavljanju kakovosti izdelkov, saj se vedno znova trudijo biti najboljši na svojem področju. Njihove črpalke, filtri in ogrevalni sistemi ponujajo vrhunsko zmogljivost, zanesljivost in življensko dobo, ki presega industrijske standarde v tej panogi. Na področju razvoja toplotnih črpalk, dajejo še poseben povdarek na energetsko učinkovitost in spoštovanje do okolja.
Toplotna črpalka EASY TEMP I je inverterska toplotna črpalka, primerna za ogrevanje vseh vrst zunanjih bazenov. Toplotne črpalke so najcenejša oblika ogrevanja bazenov:- Hiter dvig in natančna stabilnost želene temperature- Za uporabo pri temperaturah do -7 °C- Intuitivna uporaba, kot je pametni tel..
od 2.257,00€
Brez DDV:od 1.850,00€
S.Line Pro FiElegantna in diskretna naprava, ki se zlije z okolico vašega bazena.- Dvostranski izpust zraka, izboljšana oblika ventilatorja in izhod za napajanje na strani naprave zagotavljajo: a) Učinkovitost izmenjave toplote b) Izpust zraka c) Nizka hitrost pretoka zraka za tiho de..
od 2.536,38€
Brez DDV:od 2.079,00€
Prikazujem 1 do 2 od 2 (1 strani)
Hayward