Meni
Your Cart

AQUAGUARD

AQUAGUARD
AQUAGUARD
0,00€
Brez DDV: 0,00€
  • Dobavljivo: Ni na zalogi
  • Šifra: AG30109000
Najnižja cena zanjih 30 dni: 0,00€

AQUAGUARD - zaščitno pregrinjalo bo izdelano in naročeno po meri vašega bazena.

Aquaguard so posebna varnostna prekrivala za bazene, ki združujejo skoraj vse prednosti zgoraj naštetih prekrival.

Varnost!
Aquaguard so varnostna prekrivala. So pohodna in varna pred utopitvijo, s pomočjo plovnosti na vodi lahko nosijo do nekaj sto kilogramov. Upravlja jih hidravlični pogon, ki ne približuje elektrike vodi.


Zaščita!
Zagotavljajo popolno zaščito pred umazanijo, saj bazen zaprejo skoraj hermetično. S tem ščiti pred svetlobo in UV žarki, zaradi česar se ne razvijajo alge in še  bazenska PVC obloga ne bo zbledela. Zaradi samozaklepnega sistema ne potrebuje dodatnih ročnih varoval, kar prihrani čas.

Varčevanje!
Prekrivalo Aquaguard obdržijo bazen čist, dodatno segreva vodo, preprečujejo izhlapevanje vode ter posledično izgubo toplote. Učinkovitejše so temnejše barve. Primerna so tudi za bazene, ogrevane s toplotno črpalko.

Motorno delovanje!
Prekrivala so izdelana iz ojačanega PVC materiala v različnih barvah. Upravljamo jih s hidravličnim pogonom, ki se odpre/zapre v 40 sekundah (za bazen 8x4m). Prekrivalo se navija na navijalo, nameščeno v jašku za bazenom. Pokrivanje bazena oz. razvijanje se izvaja s pomočjo škripcev in vlečnih vrvi, ojačanih s kevlarjem. Tako prekrivalo lahko namestimo v nov bazen. Možna je tudi montaža na obstoječih bazenih - nad bazenom. Pregrinjalo je po dolžini vpeto v vodila na daljšem bazenskih stranicah in tako nepremično. Izredno enostavno  jih je upravljati - le s klikom na gumb.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje