Meni
Your Cart

CHLORILONG ULTIMATE 7 4,8kg

CHLORILONG ULTIMATE 7 4,8kg-Klor
CHLORILONG ULTIMATE 7 4,8kg
77,96€
Brez DDV: 63,90€
 • Dobavljivo: Na zalogi
 • Šifra: 5599310.
 • UPC: 10809

Razpoložljive možnosti

Da se v bazenu ne bi razvile alge, škodljive bakterije, ali pa bi voda postala motna, je potrebno vzdrževati nivo klora in/ali dodajati še druga sredstva. Multifunkcijske CHLORILONG ULTIMATE 7 tablete nam omogočajo, da se izognemo dodajanju različnih sredstev, saj ena sama tableta opravlja kar 7 funkcij. Te funkcije so:

 1. odprava nečistoč,
 2. algicid,
 3. flokulant,
 4. sredstvo proti vodnemu kamnu,
 5. stabilizator klora
 6. sunkovito kloriranje vode
 7. sunkovito kloriranje filtra. 

Sama tableta je sestavljena iz dveh komponent, ki učinkujeta v dveh fazah:

 1. faza: modra plast se raztopi v nekaj minutah. Zagotavlja sunkovito kloriranje vode in očisti filtrsko umazanijo
 2. faza: bela plast se raztaplja 7-10 dni. (* hitrost raztapljanja je lahko različna in je močno pogojena s časom delovanja filtracijske črpalke in temperature vode)

Uporaba: Ena Ultimate 7 tableta se dozira na 30m3 vode vsakih 7-10 dni. Najprej operite filter in dodajte tableto direktno v skimer, vklopite filtracijo za vsaj 4 ure.

Tedensko je potrebno meriti vsebnost klora v vodi testerjem bazenske vode. Najprej je potrebno uravnati vrednost pH med 7,0-7,4, nato še vrednost klora. Če ta vrednost pade pod 0.3mg/l, je pri naslednjem doziranju potrebno dodati 2 tableti na 30m3 vode. Če vrednost prostega klora v vodi naraste nad 0,8mg/l morate sledeče doziranje izpustiti. Če se pojavijo težave z vodo (motna voda, zelenkasto obarvana voda, močan vonj po kloru), k rednemu doziranju dodajte 1 dodatno tableto.

POMEMBNO OPOZORILO: Proizvod je dovoljeno uporabljati le za namene, ki so določeni v tem navodilu. Tablet Chlorilong Ultimate 7 nikoli ne mečite neposredno v bazen, saj lahko pride do razbarvanih madežev in poškodb materialov neodpornih na klor. V primeru pojavljanja alg, v skladu s priporočili, v vodo dodajte Desalgin ali Desalgin Jet.

HRAMBA: Hranite v hladnem in suhem prostoru. Zaščitite pred vlago. Tablete shranjujte le v originalni embalaži. Ne shranjujte v bližini živil. Hlapi povzročajo rjavenje kovine.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje