O NAS

Remax je družinsko podjetje, ki je zgodbo o tradiciji začelo pisati pred natanko tridesetimi leti. Je podjetje v lasti več družbenikov na družinski osnovi in nadaljevanje obrtne delavnice “Drobni kovinski izdelki REMIC”, ustanovljene leta 1984, ki je v začetku delovala kot obrtna delavnica za proizvodnjo drobnih kovinskih elementov. Na osnovi 17 – letnih strokovnih izkušenj pri elektroprojektiranju velikih bazenskih sklopov v družbeni firmi smo v letu 1985 pričeli s proizvodnjo majhnih družinskih montažnih bazenov, ki smo jo iz leta v leto dopolnjevali.

Leta 1990 smo člani družine Remic, zaradi razširitve dejavnosti, ustanovili družbo z omejeno odgovornostjo REMAX, z dejavnostjo poslovanja na področju trgovine, proizvodnje, storitev, uvoza, izvoza in zastopanja. Z ustanovitvenim in dokapitaliziranim vložkom več družbenikov družine Remic, razpolaga družba REMAX z ustanovnim kapitalom 152.933,00EUR. Leta 2002 smo uvedli proizvodnjo montažo in prodajo različnih wellness programov, savn, masažnih bazenov in fontan. V letu 2005 pa tudi program vodnega fitnessa – RETEFIT za katerega smo prejeli v Nuernbergu zlato medaljo in grand-prix za leto 2006, za inovativni izdelek.

Samo v Sloveniji smo do sedaj postavili več kot 1622 različnih objektov iz našega programa (bazeni, savne, fontane, …), zadnja leta pa smo vse bolj prisotni in prepoznavni tudi na tujih trgih kot so Hrvaška, Srbija, Avstrija ipd.

Na področju Slovenije in bivše Jugoslavije zastopamo proizvodne programe sledečih družb: ALFAFLEX, ASTRAL, ASTREL, AURA, BAYROL, CARATTI, DLW, FLEXINOX, GLATZ-PIONIER PAMAG, HIDRODIF, HTH, IBG, IDEAL, INOKS, ITT, LAMBERTS, LARETER, OKU, OSF, PENTAIR – STA-RITE, PERAQUA-PRAHER, PLASTICA, PROCCOPI, PSA, REKU, RIVIERAPOOL, SAWO, TECTOR, TÜM, U.S.SPA, VAGNER, VAN ERP, ZODIAC, …

Prodaja

Telefon: 02 30 00 078
Email: [email protected]

Slika od Irena Plej
Vodja prodaje

Irena Plej

Tehnični komercialist

Luka Horvat

Komercialist

Jaka Cebe

Servis

Telefon: 02 30 00 075
Email: [email protected]

Slika od Andrej Rojko
Vodja skladišča

Andrej Rojko

Tajništvo

Telefon: 02 30 00 070
Email: [email protected]

Slika od Aleksandra Lazar
Vodja pisarne

Aleksandra Lazar

Vodstvo

Telefon: 02 30 00 070
Email: [email protected]

Slika od Luka Remic
Poslovni direktor

Luka Remic

Slika od Žiga Remic
Tehnični direktor

Žiga Remic

Slika od Vanja Remic
Prokurist

Vanja Remic