Objavil(-a) Jaka Cebe / Novice / 0 Komentarjev

Masažni bazeni na zalogi

Trenutno imamo na zalogi dva modela masažnih bazenov, dobava je lahko takojšnja:

Soulmate - 3 osebe

Soulmate je najbolj prodajan masažni bazen v zbirki Signature kolekcije Passion Spas. Združuje dva prijetna ležalnika z intenzivno masažo ter eno sedišče z edinstveno masažo Aqua Rolling Therapy. Oba ležalnika ponujata udobno ležanje in različne masažne terapije. Soulmate je odlična izbira, če iščete kompakten spa z bogato opremo po zmerni ceni zase in vaše bližnje.

Barve na izbiro:

  • marmormo bel s sivim obodom

Cena bazena: 5.565€ + ddv

Relax - za 5 oseb

S tremi sedeži in dvema ležalnikoma je Relax optimalna izbira za druženje z družino in prijatelji. Dva ležalnika sta različno dolga, primerna za različne višine uporabnikov, zraven ponuja še tri masažna sedišča. Kot celota je Relax Spa stroškovno učinkovita, energetsko učinkovita in visoko zmogljiva naložba v zdravo sprostitev.

Barve na izbiro:

  • marmormo bel s sivim obodom

Cena bazena: 4.890€ + ddv

Plavalno-masažni bazen Aquatic1

Ta kompakten swimspa meri le štiri krat dva metra, vendar vam ponuja enake značilnosti kot olimpijski bazen. Protitok omogoča plavanje na mestu, eno udobno ležišče in dva masažna sedišča. To je idealno za manjši vrt, kjer želite imeti svoj zasebni bazen. Drug ugoden vidik tega je izjemna energetska učinkovitost in okolju prijazno kopališče.

Barve na izbiro:

  • marmormo bel s sivim obodom

Cena bazena: 12.300€ + ddv