Objavil(-a) Jaka Cebe / NoviceUncategorized / 0 Komentarjev

Čiščenje in zagon bazena

Dočakali smo pomlad! naj se lepi in topli dnevi pričnejo B)

Zdaj je pravi čas za čiščenje in pripravo bazena na kopalno sezono. Kvaliteten zagon vam bo prihranil marsikatero težavo in stroške. Zato je potrebno opozoriti na številne podrobnosti: spojite vse cevi, pripravite filter in črpalko, očistite školjko, šok-klorirajte vodo in dodajte sredstva proti nastajanju alg in odlaganju vodnega kamna ter drugo.

 

Se sliši zapleteno? vse to lahko naredijo naši strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami.

 

Čiščenje, pregled sistema in zagon bazena ponujamo po sledečih cenah:

 

 

pomladanski zagon bazena

Pregled sistema

Storitev zajema pregled vidnih inštalacij, filtra, črpalke in ostalih delov. Cena vključuje DDV, ne pa tudi stroškov prevoza.

Zagon bazena 

Storitev  zajema pregled elementov strojnice, delovanja avtomatske dezinfekcije, UV sterilizacije, toplotnega izmenjevalca, solarnih kolektorjev in toplotne črpalke. Cena vključuje DDV, ne vključuje stroškov prevoza.

Osnovno čiščenje bazena  

Storitev zajema praznjenje manjšega bazena, njegovo osnovno čiščenje, pripravo strojnice na polnitev oz. njeno vzpostavitev. Cena vključuje DDV, ne pa tudi stroškov prevoza.

Xl čiščenje bazena

Storitev zajema praznjenje bazena, čiščenje školjke večjega bazena (bazenski rob in vodni kamen), rolete, pripravo strojnice na polnitev oz. njeno vzpostavitev. Cena vključuje DDV, ne pa tudi stroškov prevoza.