Objavil(-a) Jaka Cebe / Novice / 0 Komentarjev

Novo v ponudbi! Bazenski sesalec Hayward TigerShark

Prednosti sesalca:

Družina TigerShark® je opremljena z inteligentno mikroprocesorsko tehnologijo, ki je prepoznavna po odlični zmogljivosti v zanesljivosti in učinkovitosti. TigerShark® zagotavlja, da skoraj vsaka površina vašega bazena postane čistejša! 

Učinkovit program čiščenja; vsi modeli TigerShark imajo standardni 3-urni kompletni cikel čiščenja za celotnen bazen; dno, stene, zalivke in vodno linijo. Čisti vse vrste bazenov; z gumijasto krtačo učinkovito čisti bazensko folijo, beton in poliestrske bazene, za keramiko potrebuje posebne penaste valje.

Zmogljiva moč sesanja; vgrajena črpalka omogoča intenzivno sesanje umazanije in ostankov. Zgrajen z učinkovitim 24-voltnim motorjem, ki je namenjen uporabi manj energije pri nižjih stroških. 

Edinstven kartušni filtrirni sistem; omogoča enostavno praznjenje; odprite dno sesalca, odstranite kartuše in jih sperite s cevjo.

Zelo enostaven je za uporabo; ne potrebujete dodatnih cevi, priključkov ali črpalk. Pogon teče ločeno od filtracijskega sistema bazena, ki zmanjša pogostost ciklov povratnega filtra. za priključitev potrebujete le vtičnico 220V.

Varen za kopalce; obratuje z nizko napetostjo, zato sesalec ne predstavlja nobene nevarnosti za zdravje.

 

Sedaj na voljo po znižani ceni:  799,00€

 

Več specifikacij je na voljo na tej povezavi.