Zaščitite svoj bazen!

Bazenska pregrinjala in prekrivala so namenjena predvsem pokrivanju bazena in varčnih ter varnostnih razlogov. Njihove prednosti so predvsem zaradi namena uporabe in prednosti, ki jih prinašajo:

  • toplotno izolacijo segrete vode v bazenu, kar pomeni prihranek
  • zaščito pred izparevanjem vode, toplote ter bazenskih preparatov, kar pomeni prihranek
  • zaščito vode pred smetenjem in nepovabljenimi gosti iz okolice,
  • zaščito ljudi in živali pred nehotenim kopanjem.

 

Pregrinjala ločimo glede na namen in tehnično izvedbo:

 

Solarna pregrinjala

Solarna pregrinjala so najpogostejša toplotno-izolacijska pregrinjala z zračnimi mehurčki, ki plavajo na vodi in se navijajo na ročno ali električno navijalo. Tovrstna bazenska pregrinjala delujejo kot zbirne leče sončnih žarkov, istočasno pa v nočnih urah preprečujejo izgubo toplotne energije in nekoristno izhlapevanje. Toplotno-izolacijska pregrinjala plavajo na vodni površini, navijemo pa jih na različne ročne ali avtomatske navijalne naprave, da pri plavanju ne motijo kopalcev.

V podjetju Remax ponujamo največjo zalogo solarnih pregrinjal. Ponujamo 4 različne barve in debeline prekrival:
 

Modro, 400 mikronsko,
Geo Bubble (širine 3m, 4m, 5m, 6m)

Spletni nakup

Srebrno, 400 mikronsko,
Geo Bubble (širine 3m, 4m, 5m, 6m)

Spletni nakup

 

 Zlato, 500 mikronsko,
Geo Bubble (širine 3m, 4m, 5m, 6m)

Spletni nakup

Prosojno, 500 mikronsko,
Geo Bubble (širine 3m, 4m, 5m, 6m)

Spletni nakup

Premium toplotna pregrinjala

Premium toplotna pregrinjala so zmeraj bolj uveljavljena prekrivala, saj nadomeščajo solarna pregrinjala iz razloga, da so debelejše (5mm), združujejo vse prednosti in lastnosti solarnih pregrinjal ter izdredno dobro zadržujejo toploto vode. Tudi ta plavajo na vodni gladini in se navijejo pa jih na različne ročna/avtomatska navijala ob bazenu. Premium pregrinjala izdelujemo v lastni proizvodnji.

Spletni nakup

 

Zimska zaščitna prekrivala

Zimska prekrivala so zelo zaželena prekrivala, ki bazen prekrijejo v celoti. Ne plavajo na vodi in predvsem zadržujejo umazanijo stran. Taka prekrivala so pohodna in varna za živali ter otroke, nanje lahko zapade tudi do 20 cm snega.

Aquaguard zaščitna prekrivala

Aquaguard bazenska specialna bazenska prekrivala, ki združujejo skoraj vse zgoraj naštete prednosti. Slabosti skoraj nimajo. Taka prekrivala se upravlja ročno ali elektromotorno in so po dolžini vpeta v vodila nad bazenskim robom. Ta prekrivala so pohodna in varna pred utopitvijo, zagotavljajo popolno zaščito pred umazanijo, preprečujejo izhlapevanje in jih je izredno enostavno upravljati. Lahko so nameščena v podvodnem jašku ali nad bazenskim robom.