Poljubne velikosti in oblike ter cenovna dostopnost

Montažni bazeni so lahko postavljeni v enem dnevu. Sestavljeni so iz kovinskega oboda in bazenske PVC obloge. Velikosti in oblike so poljubne, izbirati je možno med okroglo ali ovalno obliko, cenovno pa so ti bazeni najdostopnejši.

Montažne bazene izdelujemo po meri in željah strank. Nekatere mere so standardne, lahko pa se odločite za povsem drugačne velikosti/globino. Sestavljeni so iz več med seboj povezanih kovinskih elementov in vreče iz PVC umetne mase.

Okrogli lahko stojijo na utrjeni in vodoravni (betonirani, peščeni) površini samostojno, brez posebne opore. Lahko so postavljeni na zemljo, delno vkopani ali popolnoma vkopani v tla.

Ovalni bazeni zahtevajo dodatno stransko oporno konstrukcijo. Delno ali v celoti morajo biti vgrajeni v tla, na pripravljeno vodoravno podlago, ojačano z armaturo.

Po zaključeni postavitvi kovinskega ogrodja, ter bazenske školjke z opremo (skimerji, šobe, talni odtoki, luči, protitok,..) notranjost opremimo s PVC oblogo, v različnih barvnih izvedbah. Robove zaključimo s posebno oblikovanim PVC profilom, ki zagotavlja dober oprijem PVC obloge. Debelina PVC obloge je 0,6 ali 0,8mm, lahko se odločite za varjenje na licu mesta z debelejšo folijo 1,5 do 2 mm.

Montažni bazeni so cenovno najugodnejši, za postavitev ni potrebno pridobiti gradbenega dovoljenja, oblike in velikosti so prilagodljive, postavitev bazenov pa je hitra in dokaj enostavna. Kljub temu pa omogočajo vgradnjo vse dodatne opreme kot vsi ostali bazeni (masaža, protitok, luči,...).

Cene montažnih bazenov so odvisne od velikosti in opremljenosti, zato vas vabimo, da pošljete povpraševanje na info@remax.si ali nas pokličete na 02/300 00 70

Garancijska doba za montažne bazene je do 5 let.

Oprema za montažne bazene

Svoj obstoječi bazen vam lahko obnovimo zelo enostavno in ugodno.

Zamenjamo bazenski vložek oz. bazensko PVC oblogo, tesnila vgradnih elementov, zaščitni filc in PVC rob montažnih bazenov. Vso opremo vam zagotovimo mi, če pa se odločite za lasten servis, vam omogočamo nakup vse opreme za montažne bazene v našem prodajnem salonu.

 

PVC bazenski rob za montažne bazene

 

Vgradni elementi za montažne bazene

 

Strojnica montažnega bazena - filter kit

Opremo za montažne bazene lahko kupite v našem salonu. Svetujemo vam lahko po telefonu 02/300 00 70 ali pošljete povpraševanje na prodaja@remax.si.