Masažni bazen do 3 osebe SOULMATE

Masažni bazen Soulmate je prava wellness sorodna duša.

Namenjen je parom ali 3 osebam saj ponuja dva zelo udobna ležišča in eno sedišče. 52 masažnih šob poganjata dve masažni in ena zračna črpalka ter s tem zagotavlja vrhunsko masažno izkušnjo. Zlahka se postavi ob bok priznanim blagovnim znamkam kot so Jaccuzzi, Wellis, HotSpring,.., vendar po dostopnejši ceni.

Posebnost tega bezna je "Aquarolling masažna šoba" na sedišču, ki zagotavlja nedirektno masažo celega hrbta. Usmerjena je od sedišča proti vratu in s pomočjo usmernih kanalov školjke učinkovito masira cel hrbet. Soulmate omogoča ločeno upravljanje jakosti masažnih con, pomeni vsakega posameznega ležišča posebej.

Kartušni filter, filtracijska črpalka, ozonator, grelec poskrbijo za kvalitetno vodo. Za ambient poskrbijo LED luči in ozvočenje, ki ga lahko priključite na WiFi. 

Masažni bazen Soulmate je dobavljen v kompletu z vso potrebno opremo za avtonomno delovanje, priključiti ga je potrebno le na napajanje in ga napolniti z vodo. Izolacijsko pokrivalo sodi v komplet, kot dodatno lahko izberete še stopnice in dvigalo pokrivala. Potrebovali boste le še sredstva za vzdrževanje bazena ter dezinfekcijo vode.

 

Na izbiro so 3 barvne različice bazenske školjke:
- marmorno bela = sterling white,
- peščeno srebrna = desert horizon,
- marmorno črna = pearl shadow

 

Obod je izdelan iz kvalitetne PVC obloge v imitaciji lesa in je na voljo v dveh barvah: sivi ter rjavi. izbrani barvi pripada tudi pokrov enake barve.

 

 

 

<span class="widget-title__inline">Specifikacije</span>

Dimenzija 213 x 165 x 81 cm
Količina vode ( l )  870
Teža – prazen ( kg ) 240
Teža – poln ( kg )  1110
Sedišča 1
Ležišča 2
Skupno število šob 52
Razsvetljava LED 3x
Ozonator DA 2X
Masažna črpalka 1 2.2 kW
Masažna črpalka 2 2.2 kW
Cirkulacijska črpalka 250W
Potrebna varovalka 230V-20A 380V-16A
Napetost 230/380V
Električni grelec 3kW